Kunstmarkt Ootmarsum

Ook dit jaar heb ik weer deel genomen aan de 3-daagse internationale kunstmarkt in Ootmarsum. En met een prachtig resultaat niet zo zeer vanwege de verkoop maar wel door mijn kunstwerken op de “kaart” te kunnen zetten.

Zonnebloeen voor de kerkIk heb heel veel tekst en uitleg mogen geven waarbij met name de zonnebloemen, het spinnenweb en de orchidee eruit sprongen. Ook zijn daarbij heel veel foto’s gemaakt, een heel fraaie is gemaakt door een beroepsfotograaf van de zonnebloemen die voor de kerkdeur stonden. Regelmatig werd opgemerkt dat de bezoekers het een prachtige chique stand vonden!

 

Een zeker niet onbelangrijk detail is dat ik ’s avonds mijn kunstwerken bij mijroosjen buren Roy en Greeie Greve in hun pagode tent mocht opslaan dit scheelde elke dag veel werk.

Roy is beeldbouwer en maakt portretten van brons die zo levensecht zijn dat je daar heel stil van kan worden! Ik ben deze buurtjes dan ook zeer dankbaar en heb hun als blijk van waardering een loden roosje op zinken tableau geschonken. Voor de werken van Roy zie www.roygreve.nl

Het was al met al een geslaagd en kunstzinnig weekend. De foto’s zijn hiervan een prachtig bewijs.

kraam 1

kraam 2